понеділок, 31 березня 2014 р.

Модуль 7. Рефлексія

   Цей модуль допоміг оцінити мені складність виконання завдань дослідження з точки зору учнів та краще спланувати їх діяльність у проекті. Зміст завдань не повинен бути занадто складним, має  враховувати диференціацію змісту навчання, враховувати рівень базових знань учнів.
   Планування роботи над прикладами учнівської роботи потребує: відповідей на основні запитання, демонстрації володіння концепціями, навичками та знаннями; демонстрації володіння навичками 21 століття; зв’язків з реальним світом та життям учнів.

   Використання певної  інформаційно комунікаційної технології базується в першу чергу на її сильних сторонах у підтримці змісту й реалізації навчальних цілей, поставлених у проекті: презентації - для усних виступів, які будуть підсилені використанням зображень, схем, діаграм тощо; публікації - письмового спілкування на основі використання тексту, підсиленого зображеннями, схемами, таблицями тощо; вікі - для письмового повідомлення, яке буде розміщатися в Інтернеті і яке зможуть редагувати інші користувачі; блоги - для ведення онлайн-щоденників та інтерактивного обговорення певних питань.
         Зміна ролей корисна тим, що сам вчитель оцінює і час виконання, і складність питань, і рівень володіння та використання ІКТ. Створюючи завдання стає зрозумілим чи буде досягнута мета, чи чітко поставленні цілі. Думаю це допоможе мені у реалізації навчальних проектів.


2 коментарі:

  1. Згодна з вищесказаним, оскільки роблячи завдання, які ми надаємо учням, ми усвідомлюємо, де можуть виникати питання, помилки або взагалі проблеми, яких не подолати. Тому ми вчасно можемо внести корективи і підготувати відповіді на можливі питання учнів.

    ВідповістиВидалити
  2. Хтось тут шукає позику? Пан Педро та його компанія, що займається кредитуванням, позичають мені позику в розмірі 400 000 євро після того, як я пережив певну фінансову ситуацію в моєму житті, пан Педро працює з авторитетною позичковою компанією, яка надає позики за дуже низькою ставкою 2% будь-який вид позики, на який ви бажаєте подати заявку, за умови, що ви маєте чесність і довіру щодо повернення. Кожен, хто шукає позику, може зв’язатися з паном Педро за електронною адресою: pedroloanss@gmail.com

    ВідповістиВидалити