понеділок, 24 березня 2014 р.

Модуль 6. Рефлексія


Цей модуль допоміг мені поміркувати про те, які зміни може внести використання сервісів Веб 2.0 щодо спілкування та співпраці у навчання моїх учнів, а саме: комунікаційні сервіси Інтернету під час вивчення теми суттєво розширюють спільноту, у якій спілкуються та навчаються учні. Це відбувається за умови ефективного використання електронної пошти, чатів, сервісів надсилання миттєвих повідомлень, онлайнових опитувань та технологій передавання голосових повідомлень через Інтернет. Учні можуть обговорювати питання теми, отримувати думки інших людей за межами класу щодо своєї роботи, збирати нові дані та ділитися ідеями з іншими вчителями та учнями, з експертами та людьми з різних країн світу.


  З учасниками тренінгу обговорила проблеми безпеки роботи учнів в Інтернеті; запланувала використання можливостей Інтернету для співпраці та спілкуванні при виконанні завдань проектів; переглянула План вивчення теми та внесла до нього зміни. Також ознайомилася з основними правилами створення мережевого опитування, налаштування шаблону, оформлення та додавання гаджетів у блозі. Разом з колегами обговорили  проблеми безпечного та відповідального використання Інтернету. Сподобалась активна праця у блозі та вікі.

1 коментар:

  1. Хтось тут шукає позику? Пан Педро та його компанія, що займається кредитуванням, позичають мені позику в розмірі 400 000 євро після того, як я пережив певну фінансову ситуацію в моєму житті, пан Педро працює з авторитетною позичковою компанією, яка надає позики за дуже низькою ставкою 2% будь-який вид позики, на який ви бажаєте подати заявку, за умови, що ви маєте чесність і довіру щодо повернення. Кожен, хто шукає позику, може зв’язатися з паном Педро за електронною адресою: pedroloanss@gmail.com

    ВідповістиВидалити